Ajándékcsomag – alkalomra, évfordulóra, vagy csak úgy

Gyakran szembesülünk vele, amikor szeretnék valami szép ajándékot adni céges partnereknek, felnőtt családtagoknak, távolabbi ismerősöknek, vagy hivatalos személynek köszönő ajándékot, hogy már megint nincs idő körbejárni a várost, és kitalálni mi is lenne igazán jó. Pedig a múltkor még volt egy jó ötletem, de ködbe veszett idő közben. Vagy megveszek valamit darabonként, de hiányzik a körítés…Jó megoldás lehet ekkor egy ajándékcsomag.

Milyen ajándékcsomaggal lehet sok, valódi mosolyt begyűjteni?

 

Természetesen azzal, ha eltaláljuk, amire a megajándékozott igazából vágyik. De ez nem mindig olyan egyszerű. Idősebb családtagoknak már “mindenük megvan”, a céges barátunkat annyira még nem ismerjük, a családi orvos pedig nagyon kedves, de mindig csak orvosi dolgokról beszélgetünk. Ilyenkor jön jól egy ízlésesen becsomagolt kávé vagy tea csomag. Ne a celofános kiskosaras megoldásra gondoljunk, ez az ajándékcsomag díszdobozban van.

Fadoboz. Minőségi kávé. Zamatosan illatos teák. De önmagában már a csomagolás is felér egy kisebb ajándékkal, amit tovább fokoz a meglepetés öröme, a kíváncsiság, hogy mit rejthet a fadoboz belseje, mit takarnak a színben egymással tökéletes harmóniában lévő csomagolások. …és egy szívből jövő mosoly megér szinte bármilyen díszdobozos ajándékcsomagot.

 

 

Related posts