6 lány, aki már elmondhatatlanul megbánta hogy az internetről rendelt ruhát! – 6 kép

7 eset, amikor a megrendelt ruha NAGYON nem tükrözi azt a látványt, amit a weboldalon látni. Biztosan te is szoktál a neten nézegetni csinosabbnál csinosabb ruhákat, és bár a netes vásárlás kényelmes, és ha rossz a méret, lehetőséged van kicserélni a ruhát, de mi személy szerint a személyes ruhavásárlást jobban szeretjük. Mutatjuk is, hogy miért!
A webes vásárlás sokszor megkönnyíti az életet: gyors, olcsó és egy fotelben ülve elvégezhető. Azonban vannak olyan területei, ahol érdemes átgondolni, hogy honnan rendeljünk, ha egyáltalán rendelünk. Ilyen például a ruházati cikkek vásárlása. Ha nem passzol a méret, akkor csak visszaküldjük a csomagot, és kapunk egy új méretet. De mi van akkor, ha kiderül, hogy a ruha amit kinéztünk magunknak, úgy ahogy van, el van szúrva?
<p>A következő képek ilyen eseteket mutatnak be, ahol vagy a ruha szabása nem olyan, mint a weboldalon, vagy a megrendelő nincs olyan testtel megáldva, mint a ruhát reklámozó modell. Legyen ez egy elrettentő példa, hogy jól meggondoljuk, honnan is rendelünk! De közben azért mosolyoghatunk is egy picit.

 

ruhafail-1

 

ruhafail-4

 

ruhafail-21

 

ruhafail-6

 

ruhafail-5

 

ruhafail-3

Related posts